• Artikelnummer: B07JHSSZMV am-8pgkaw
    • 5 stücke Eva Schaum Wandaufkleber Abnehmbare DIY Kunst Decals Malerei Liefert Kinder Schlafzimmer Dekor Spielzeug für Kindergarten Hause B07JHSSZMV
    • Grimms Spiel Und Holz Design Grimms Stecker Zauberer B004OY0A9E
    • Fingerpuppen für Baby Nettes BabyKindFamilienHandsockenHandschuhMarionettenFingerSackPlüschSpielzeug B07JBZK5ZV
    • Plantoys–pt4611–Box 6Maus rétroFriction B00ME46WX4
    • AKORD ho38pu nur 15Minuten Sanduhr Sand Timer B00CDJ3CEC
    • Fingerpuppen für Baby Dinosaurier Tier Handpuppe Baby Infant Kid Spielzeug Tyrannosaurus Rex B07HHZ1SK9

• Hergestellt aus qualifiziertem Material, sicher und ungiftig für Kinder.
  • Charming Dekoration für Babyzimmer, kultivieren Babys Fähigkeit der Nummernerkennung und Intelligenz.
  • Schöne Wandkunst Wandtattoos fügen sofortiges Dekor für Kinderzimmer hinzu.
  • Personalisieren Sie Ihr Zuhause ohne den Stress und die Frustration beim Malen nach Hause.
  • Kann auf jede trockene, glatte, staubfreie Oberfläche wie Glastür, Fensterscheibe, Keramikfliesen in Küche oder Bad usw. aufgetragen werden.
Features:Made of qualified material, safe and non-toxic for kids.Charming decoration for baby room, cultivate baby's ability of number recognition and intelligence.Beautiful wall art wall decals add instant decor for kids rooms.Personalizing your home without the hassle and frustration of painting home.Can be applied to any dry smooth dust free surface, such as glass door, window pane, ceramic tiles in kitchen or bathroom, etc.Descriptions:DIY design bring great fun and make a surprise and new look using wall stickers. Perfect wall decals for girls, boys, and babies.Great for decorating kids' rooms, playrooms, and nurseries, also suitable for Kindergarten.Specifications:Type: frog-type, hand palmMaterial: EVASize: 9.5*8*0.5cm frog / 12*16*0.2cm hand palmColor: multicolorPackage included:5 x EVA Foam Wall StickersNotes:1.Due to the difference between different monitors,the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures.2.Due to the manual measurement and different measurement methods, please allow 1-3cm deviation.Thanks!